Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2011 15:57 - Либия : Попълване на американските петролни запаси
Автор: tzarr Категория: Новини   
Прочетен: 641 Коментари: 0 Гласове:
2



 Трета световна война, предсказания на Ванга...
Абе вие нормални ли сте ?
Първо, за да има световна война, трябва да имаме поне 2 равнопоставени враждуващи лагера . Имаме ли ?
Второ, Ванга НИКОГА, ама НИКОГА не е говорила за дори нещо близко до Трета световна война . Името на Ванга в случая се използва от тринайсетгодишни страхливи девойки .
А защо избухна войната в Либия ?
Тези размирици в Арабския свят, разбира се, не са случайни . Започна се от Египет, после Йемен и т.н. Тези държави послужиха за прикритие на истинкото намерение на Съединените американски щати - да отстранят Кадафи, което не им се отдаваше доста време и най-накрая да сложат ръка на горивата в Джамахирията . Кадафи беше враг на САЩ още от национализирането на петролните кладенци . И ето, че американските служби си свършиха работата - създадоха една противоречива гражданска война в Либия, за която никой не знае почти нищо . Не се знае дали дори я има, колко я има или това е дезинформация .
И ето - НАТО започнаха да нанасят удари върху Либия . Явно французите и американците ще си поделят петрола . Следва навлизане на либийски терен в операция от рода "Иракска свобода" и попълване на петролните запаси на американци и французи . Следователно ние гледаме острани и както каза нашия т.н. МО Аню Ангелов, чакаме НАТО да ни каже какво да правим .  В момента никой не говори за сестрите, които бяха малтретирани с години в Либия . Едва когато всичко е решено  и коалицията постигне своите цели, изведнъж ще поискаме правосъдие, ще пратим 400 войници да си рискуват живота за щастието на американските граждани . Те ще мрат, а ние ще си затваряме очите "за либийския народ" . Да, ама не . Нашите ще гинат, както в Ирак, а нас ще ни дърпат за носа отново .
Демокрация ? Кой има право да се меси във вътрешната политика на някоя държава ? Разбира се, само "морала" на света - САЩ  . Питам аз голямата демокрация, защо не нахлу в Етиопия и Сомалия, където има от деситилетия граждански войни ? Отговор - няма интерес за Америка, няма "правосъдие" .
Оувър .



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tzarr
Категория: Новини
Прочетен: 10294
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930